Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Професійні вимоги до стендиста на профільних виставках(2024) Кислицька, Марія Всеволодівна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Tourism and touristic industry(2023) Gutkevych, SvitlanaTourism should be considered as a service that cannot be accumulated and transported. It is worthemphasizing that it creates new jobs and is an effective means of protecting nature andcultural heritage. Therefore, these elements form the basis of its resource base, which is connected to themainbranches of the national economy and types of human activity.Документ Значення корпоративної культури на підприємствах готельної індустрії(2022) Ткачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаКорпоративна культура підприємств індустрії гостинності формується як система правил і норм формальної і неформальної діяльності в готелі, а також включає: групові звичаї і інтереси, поведінкові характеристики співробітників, стиль керівництва, задоволеність співробітників умовами праці, ступінь взаємної співпраці і сумісності працівників один з одним та з керівництвом, перспективи професійного розвитку. Corporate culture of the hospitality industry formed as a system of rules and norms of formal and informal activities hotels, and also includes: group customs and interests, behavioral characteristics employees, leadership style, employee satisfaction with working conditions, the degree of mutual cooperation and compatibility of employees with each other and with management, prospects for professional development.Документ Фактори якісного обслуговування підприємств ресторанного господарства(2020) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано стандарти обслуговування підприємств РГ і доведення їх до персоналу, у вигляді рекомендацій, які вказують, як діяти в тих чи інших випадках Substantiated the standards of service of WG enterprises and bringing them to the staff, in the form of recommendations that indicate how to act in certain casesДокумент Характеристика та класифікація готелів(2020) Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана СтепанівнаОхарактеризовано головні послуг - розміщення і харчування та надана класифікація готелів. The main services - accommodation and food and the classification of hotels are described