Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1903 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Грицкевич, Анастасія ОлександрівнаДокумент Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Пахар, АлінаДокумент Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Духовнікова, Kатерина АндріївнаДокумент Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Свідло, Карина ВолодимирівнаДокумент Дослідження та розробка рецептури крем-пілінгу для обличчя з екстрактом інжиру та гуаровою каміддю(2021) Ворушило, Кристіна Петрівна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаРозроблено рецептуру крем-пілінгу для обличчя з екстрактомінжиру та гуаровою каміддю. Досліджено властивості косметичного продукту.Документ Дослідження та розробка рецептури лосьйону для обличчя з екстрактом Момордики Харантія(2021) Ніколаєнко, Богдана Миколаївна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаДослідженно властивості лосьйонів для обличчя з екстрактом листя Momordica Charantia L.Документ Дослідження властивостей хвойної хлорофіл-каротинової пасти та використання її у складі ополіскувача для ротової порожнини(2021) Сипко, Марія Анатоліївна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаРозробка рецептур та вивчення властивостей засобів догляду за порожниною рота.Документ Підбір виставкового обладнання як важливий етап підготовки та ефективного представлення компанії на професійному заході(2024) Мате, Катерина Віталіївна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Підготовка персоналу для виставкового івенту(2024) Гінковська, Наталія Сергіївна; Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна