Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Аналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Доосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримку
  • Ескіз
    Документ
    Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Досліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможність
  • Ескіз
    Документ
    Е-комерція та Digital-маркетинг в готельно-ресторанній індустрії та туризмі
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Яворська, Оксана Григорівна
    Встановлено особливості готельно-ресторанного бізнесу та туристичної галузі, які є цінними для сфери послуг та вибудови успішних стратегій, що передбачає активне впровадження технологій електронної комерції та Digital-маркетингу. The peculiarities of the hotel and restaurant business and the tourism industry are established, which are valuable for the service sector and the development of successful strategies, which involves the active implementation of electronic commerce and Digital-marketing technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Бізнес-аналітика та ефективність бізнесу сервіс-орієнтованих підприємств
    (2021) Яворська, Оксана Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Встановлено, що складність бізнесу у сфері обслуговування, необхідність розвитку корпоративних бізнес-систем та актуалізація професії бізнес-аналітика вимагає більш різновекторної та комплексної фахової підготовки підприємців у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. It has been established that the complexity of business in the service sector, the need for the development of corporate business systems and the actualization of the profession of business analyst require a more diverse and complex professional training of entrepreneurs in the field of hotel, restaurant and tourism business.
  • Ескіз
    Документ
    Бренд - як невід′ємна складова успішності функціонування готельного підприємства
    (2021) Козаченко, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У роботі проаналізовано значення бренду в успішності функціонування готельних підприємств. The paper analyzes the importance of the brand in the success of hotel enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Напрями розвитку готельно-ресторанного бізнесу у світі
    (2022) Ткачук, Ірина Іванівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Світова індустрія гостинності до 2020 року була однією з найбільш швидко зростаючих у світової економіці. Пандемія COVID-19 докорінно змінила стан справ, призвела до скорочення попиту на готельні послуги і як наслідок доходів підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Отже, на сьогоднішній день актуальним є вивчення питання відновлення туристичного та готельно-ресторанного бізнесу у світі та Україні.Until 2020, the global hospitality industry was one of the fastest growing in the world economy. The COVID-19 pandemic has radically changed the state of affairs, led to a reduction in demand for hotel services and as a consequence of the income of the hotel and restaurant business. Thus, today it is important to study the issue of resumption of tourism and hotel and restaurant business in the world and in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сервісу TikTok в готельно-ресторанному бізнесі
    (2022) Кобелянська, Єлизавета Богданівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Сучасний світ змінився під впливом пандемії і бізнес був змушений підлаштуватися під нові умови та використовувати більше можливостей що надає Інтернет. Для індустрії гостинності це надало можливість використати нові сервіси Інтернету та слідувати новим трендам для привернення уваги до свого готельного продукту та підвищення конкурентоспроможності на ринку. Однією із сучасних ідей просування готельного продукту на ринку є використання сервісу TikTok.The modern world has changed under the influence of the pandemic and business has been forced to adapt to new conditions and use more opportunities provided by the Internet. For the hospitality industry, this has enabled them to take advantage of new Internet services and follow new trends to attract attention to their hotel product and increase market competitiveness. One of the modern ideas for promoting a hotel product on the market is to use the TikTok service.