Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Роль міжнародних організацій та професійних асоціацій у розвитку винного та гастрономічного туризму(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Розвиток гастрономічного туризму в Україні в період пандемії Covid-19(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Гастрономічні тренди нематеріальної культурної спадщини як туристичні ресурси України у міжнародному та національному контексті(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Гастрономічний туризм як складова концепції розвитку туристичної сфери(2024) Паламарчук, Володимир Віталійович; Сологуб, Юрій ІвановичВсе більше науковців досліджують місцеву кухню як невід'ємну частину туристичного досвіду. Сучасні досвідчені мандрівники прагнуть особистісного зростання та самореалізації, обираючи напрямки, які забезпечать їм незабутні враження. Туристи все частіше шукають емоційної стимуляції, причому не лише від продукту, а й від емоційного співвідношення ціни та якості.