Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1338 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Грицкевич, Анастасія ОлександрівнаДокумент Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Пахар, АлінаДокумент Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Духовнікова, Kатерина АндріївнаДокумент Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Свідло, Карина ВолодимирівнаДокумент Підбір виставкового обладнання як важливий етап підготовки та ефективного представлення компанії на професійному заході(2024) Мате, Катерина Віталіївна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Підготовка персоналу для виставкового івенту(2024) Гінковська, Наталія Сергіївна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Оцінка ефективності участі у виставці(2024) Бреус, Денис Віталійович; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Професійні вимоги до стендиста на профільних виставках(2024) Кислицька, Марія Всеволодівна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Вимоги до міста, в якому функціонує виставковий центр світового масштабу(2024) Нечипорук, Діана Олександрівна; Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна