Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання світла в дизайні інтер`єра ЗРГ
    (2024) Матошина, Валерія Валеріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептурних композицій жирових начинок для вафель солоних смаків
    (2023) Коваль, Катерина; Махинько, Людмила Василівна
    Вафельні вироби користуються попитом серед дорослих та дітей через свій характерний хрускіт та різноманітний смак, завдяки начинкам. Останнім часом, випускають вафлі з додаванням різних добавок. В роботі розглянуто можливості розроблення рецептурних композицій солоних начинок на жировій основі у виробництві вафель. Waffle products are in demand among adults and children due to their characteristic crunch and diverse taste, thanks to fillings. Recently, waffles have been produced with the addition of various additives. The paper considers the possibilities of developing recipe compositions of fat-based salty fillings in the production of wafers.