Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нового виду кисломолочної пасти з рослинними наповнювачами
    (2024) Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Кисломолочні продукти за своїм складом і властивостями відносять до найцінніших і найважливіших продуктів харчування. Сучасні тенденції здорового харчування вимагають від виробників галузі розробку і впровадження у виробництва продуктів: з корегованим хімічним складом, зниженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю, функціонального, оздоровчого та дієтичного призначення. З огляду на дефіцит білку та надлишку легкозасвоюваних вуглеводів у раціоні харчування сучасної людини, виникає необхідність покращення структури харчування населення за рахунок розширення асортименту кисломолочних продуктів без цукру, шляхом комбінування молочної і рослинної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Цукристі крохмалепродукти та їх застосування у харчовій промисловості
    (2024) Пастухова, Аріна Сергіївна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    У світі виробляється близько 20 найменувань різних крохмалів, більше 60 сортів модифікованих крохмалів, 20 видів патоки, близько 10 сортів крохмального цукру, 15 видів глюкозних продуктів. Матеріалом дослідження є цукристі крохмалепродукти. Основними методами дослідження є комплексний огляд та аналіз літературних джерел.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення впливу модифікованих крохмалів на в’язкісношвидкісні показники молочно-овочевих паст
    (2023) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна Анатоліївна
    Доведено доцільність застосування модифікованих картопляних крохмалей LYCKEBY Volume С Е1420 і Microlys 52 Е1442 у складі кисломолочних паст, що забезпечує структурування сумішей у межах рекомендованих значень ефективної в'язкості та підвищує їхню тиксотропну здатність.