Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва пасти з гарбуза
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    Було розробленно технологію виробництва пасти з гарбуза. Встановлено, що теплове оброблення сировини в полі НВЧ сприяє збереженню вітамінів на 90-95%. Додавання до гарбузового пюре інших видів вітаміновмісної сировини, такої як пюре з моркви, солодкого перцю, обліпихи та ін. дозволяє тримати пасту зі значною кількістюі барвних речовин, вітамінів, пектинових речовин та клітковини.
  • Ескіз
    Документ
    Готові обідні страви – необхідність сьогодення
    (2023) Прокопенко, Валерія Олександрівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
    Розглянуті переваги та особливості обідніх консервів. Досліджено асортимент консервованих перших та других обідніх страв, які є на ринку України.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи використання соку із бузини в харчовій промисловості
    (2023) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Панчук, Олег Володимирович
    Сьогодні основною світовою тенденцією харчової науки є виробництво функціональних та профілактичних продуктів харчування. Такі продукти призначені для різних верств населення, що відрізняються збалансованим хімічним складом, забезпечують раціональне харчування, сприяють збереженню здоров’я, покращують фізичну та розумову працездатність, підвищують опірність організму до несприятливих впливів довкілля