Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Форми зв’язку вологи концентратів білково-ягідних(2020) Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена ВікторівнаДосліджено форми зв'язку вологи концентратів білково-ягідних порівнянні з молочно-білковими, методом диференціального термічного аналізу. Встановлено, що використання пасти чорносмородинової в якості коагулянту під час термокислотного осадження білків молока дозволяє підвищити кількість зв’язаної вологи на 36,07 % порівняно з контрольним зразком. The forms of moisture connection in protein-berry concentrates have been investigated compared with milk-protein ones by differential thermal analysis. It has been established that the use of blackcurrant paste as a coagulant during thermo acid coagulation of milk proteins makes it possible to increase the amount of bound moisture by 36.07 % compared with the control sample.Документ Research of influence of gradients of temperature and moisture on a conductus moisture exchange(2013) Gaponjuk, IgorFor different materials on content luing-ins the gradient of temperature influences on the gradient of humidity. However this conformity to law takes place only for identical masso materials, and for other bodies, as grain tree, peat, this conformity to law does not stick to. It is well-proven by us experimentally and conformity to law is specified thermo diffusions of moisture for similar materials after a masso capacity.Для різних за вологовмістом матеріалів градієнт температури впливає на градієнт вологості. Проте ця закономірність має місце лише для відмінних за масоємністю матеріалів, а для інших тіл, як зерно дерево, торф, ця закономірність не дотримується. Це й доведено нами експериментально та уточнено закономірність термовологодифузії для подібних масоємних матеріалів.Документ Bacterial and moisture-a renewable source of clean energy(2014) Lisenko, T.; Chala, Kateryna