Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження вимог стандарту IFS FOOD у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування(2023) Прокопик, Юлія Орестівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування.Документ Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції(2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана ЮріївнаРозглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.