Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Біотехнологічні процеси в бродильній промисловості
    (1996) Домарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван Федорович; Удодов, Сергій Олександрович; Прибильський, Віталій Леонідович
    Науковий підхід до виробництва продуктів харчування з викорис­танням мікроорганізмів,ферментів,біологічно активних речовин і амінокислот послужив початком розвитку біотехнології продукт. The scientific approach to food production using microorganisms, enzymes, bioactive substances and amino acids served as the beginning of the fermentation products of biotechnology.
  • Ескіз
    Документ
    Ситуаційний аналіз біотехнологічних процесів на основі когнітивного моделювання
    (2009) Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Проведений аналіз виробничих ситуацій на підприємствах харчової промисловості в рамках сценарного підходу. Виявлені тенденції розвитку біотехнологічних процесів харчових виробництв шляхом когнітивного моделювання. The conducted analysis of production situations is on the enterprises of food industry within the framework of scenario approach. The found out progress of biotechnological processes of food productions trends is by a kognitivnogo design.