Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення використання соєвих продуктів завдяки біопрепарату з пивних дріжджів
    (2002) Борисенко, Олена Вікторівна; Карнаушенко, О. Л.; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Всебічному використанню продуктів переробки сої заважають наявні у ній антиаліментарні речовини (інгібітори трипсину, галактани тощо). З метою розщеплення галактанів (стахіоза, рафіноза), які не засвоюються організмом людини, до легкозасвоюваних цукрів запропоновано використовувати універсальний біопрепарат, що виробляється з пивних дріжджів. The comprehensive use of soybean processing products is hindered by the antialimentary substances present in it (trypsin inhibitors, galactans, etc.). In order to break down galactans (stachyosis, raffinose), which are not absorbed by the human body, into digestible sugars, it is proposed to use a universal biological product obtained from brewer's yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу
    (2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Визначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу
    (2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Визначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.