Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактів
    (2022) Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто використання солодових екстрактів зі смажених видів солоду наближених за сенсорними властивостями для заміни кави. Солодові екстракти зі злакових культур досі залишаються об’єктом дослідження, як частковий або повноцінний замінник кави. В свою чергу, кавовий ринок потребує нових напоїв не тільки як заміну натуральній каві, а і як окремий вид продукції. The paper considers the use of malt extracts from roasted malts approximate in sensory properties to replace coffee. Malt extracts from cereals are still being studied as a partial or complete substitute for coffee. In turn, the coffee market needs new drinks not only as a replacement for natural coffee, but also as a separate product.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вмісту кофеїну та танінів у різних сортах чаю
    (2018) Черемис, Іванна Володимирівна; Юшковська, Юлія Олександрівна; Мазур, Лариса Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв
    (2006) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Резвіна, Лариса Миколаївна; Опанасюк, Тетяна Іванівна
    Вивчено можливість застосування капілярного електрофорезу для контролю якості води і напоїв. Приведено електрофореграму градуювальних розчинів, води і напоїв під час визначання катіонів, аніонів, кофеїну, сорбінової, аскорбінової та бензойної кислот, межі їх визначення, відносні похибки і тривалість проведення вимірювань.