Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці(2024) Лявинець, Георгій МихайловичАналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.Документ Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДосліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможністьДокумент Використання соціальної звітності для посилення антикризового управління підприємством(2018) Колос, Ірина Василівна; Марчук (Веремчук), Людмила СергіївнаДоведено необхідність формування соціальної звітності з орієнтацією на ухвалення виважених раціональних управлінських рішень з фокусуванням на подолання кризових ситуацій / мінімізацію негативних впливів, що сприятиме посиленню антикризового менеджменту сучасного підприємства. The necessity of the formation of social accountability with a focus on the adoption of the weighted rational management solutions with a focus on crisis management / minimization of negative influences that will strengthen the crisis management of the modern enterprise.Документ Антикризове управління підприємства, його сутність та проблеми(2016) Дьомкіна, Олена ОлександрівнаДокумент Інструменти антикризового управління(2014) Рубан, Віра Миколаївна