Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Інвестиційна діяльність молокопереробних підприємств України
    (2013) Якимчук, Тетяна Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Financial and economic performance of the dairy industry of Ukraine
    (2015) Sopizhenko, Oksana; Arych, Mykhailo
    In theses analyzed the dynamics of financial and economic performance of the dairy industry of Ukraine during 2008-2012. Considered indicators of profit, loss of revenue and the industry.
  • Ескіз
    Документ
    Безпека харчових продуктів підприємств молочної промисловості України
    (2014) Лисенко, Маріанна Сергіївна
  • Ескіз
    Документ
    Планування зміни типу економічного розвитку підприємств молочної промисловості з урахуванням впливу ринкових чинників
    (2013) Кулинич, Юрій Михайлович
    У тезах здійснено аналіз типу економічного розвитку молочних підприємств України. Розроблено модель переходу на інтенсивний тип розвитку. Сформовано варіанти економічного розвитку молочних підприємств у стратегічній перспективі. The theses are analyzes the type of economic development of Dairy Enterprises of Ukraine. The model of the transition to an intensive type of development. Formed variants economic development of dairy enterprises in strategic perspective.
  • Ескіз
    Документ
    Meat of turkeys, as an innovative product of the 21st century
    (2013) Peshuk, Ludmila; Moskaluyk, Oksana; Klushko, Maryna
    М'ясо індиків - унікальний дієтичний продукт, який поєднує в собі властивості курки, телятини і баранини. Частка м'язової тканини в тушках індиків І II категорії знаходиться в межах 44-47 %, а вміст шкіри з підшкірним жиром становить 13-22%. Масова частка білого м'яса без шкіри в індиків досягає 22,3%, червоного - 18,9%. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів було проведено дослідження охолодженого м'яса індиків різних виробників України. Отримані показники якості продукту - харчову і біологічну цінність, порівнювали з аналогічними характеристиками м'яса молочної телятини і молодої баранини, яку традиційно використовують, як дієтичне і екологічно безпечна сировина, при виробництві функціональних і дієтичних продуктів харчування. Вміст незамінних амінокислот в м'ясі індиків (від 7,23 до 7,831 г на 100 г м'яса) є найвищим, порівняно з білками м'яса інших видів птиці, поступається лише молочної телятини в 1,3 рази. За змістом амінокислот (аланіну, глютамінової кислоти, метіонін, треонін), м'ясо індиків перевищує молоду телятину і баранину у 6,072 проти 5,15 і 5,075 відповідно на 100 г м'яса.Meat of turkeys - a unique dietary product, which combines the properties of chicken, veal and lamb. The proportion of muscle tissue, the carcass turkeys And II category is within 44-47 %mass fraction of white meat without skin in turkeys reaches of 22.3%, red%to 18.9%.The Department of technology of meat and meat products of National University of food technologies, a study was conducted chilled meat of turkeys different manufacturers in Ukraine. The obtained indices of the quality of the product - the nutritional and biological value, compared with the similar characteristics of meat breast veal and lamb, which was traditionally used as a healthy and environmentally safe raw materials, in the production of functional and dietary food. The content of irreplaceable amino acids in meat turkeys (from 7.23 to 7,831 g per 100 g of meat) is the highest compared with the proteins of meat of other types of birds, second only to breast veal 1.3 times. Content амінокислот (alanine, glutaminova acid, methionine, threonine), the meat of turkeys exceeds veal and fresh lamb in 6,072 against 5,15 and 5,075 respectively per 100 g of meat.
  • Ескіз
    Документ
    Можливі способи удосконалення процесу аеробної ферментації стічних молокозаводу
    (2006) Ткаченко, Т. Л.; Семенова, Олена Іванівна; Мазурок, Ю. В.
    Охарактеризовані стічні води молокозаводу. Для їх очищення запропоноване використання аеротенків. Для інтенсифікації процесу використовується іммобілізація активного мулу на сапоніті.