Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Питання конкуренції між виробниками харчових підприємств сьогодні постає досить гостро і нерідко переходить з доброчесної в не доброчесну, що вимагає застосування заходів захисту, які дозволять проаналізувати та оцінити ризик виникнення події саботажу в умовах виробництва харчової продукції. Today, the issue of competition between food producers is quite acute and often turns from fair to unfair, which requires the application of protection measures that will allow analysing and assessing the risk of sabotage in the context of food production.
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Виробник повинен оцінити ризики за принципами НАССР, пов'язані з потенційними ризиками саботажу, вандалізму або тероризму і намітити пропорційні захисні заходи. Детальний аналіз всіх етапів виробництва та застосування відповідних заходів дозволяє знизити ймовірність виникнення події саботажу чи тероризму. The manufacturer must assess the risks in accordance with the HACCP principles associated with potential risks of sabotage, vandalism or terrorism and plan proportionate protective measures. A detailed analysis of all stages of production and the application of appropriate measures can reduce the likelihood of a sabotage or terrorist event.
  • Ескіз
    Документ
    Побудова моделі інформаційно-керуючої системи управління охороною праці підприємств на основі використання мультиагентних технологій
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна
    У доповіді представлена математична модель інтелектуального агента в структурі інформаційної системи управління, яка відрізняється від існуючої інформаційної моделі виробничого середовища, яка описує параметри шкідливих і небезпечних факторів. Ця модель дозволяє враховувати динаміку вектора стану безпеки і зміну структури вектора регулювання охорони праці в електроенергетиці харчової промисловості. In the report the mathematical model of intelligent agents in the structure information management system, which differs from the existing informational model of the production environment, which describes the parameters of harmful and dangerous factors. This model allows to take into account the dynamics of the state vector the safety and the change of the vector regulatory framework for labor safety in the power sector of the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення інформаційно-керуючої системи управління в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна; Пивовар, Анастасія
    В доповіді пропонується удосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в таку систему системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. Система підтримки прийняття рішення зможе надавати керівнику альтернативні рішення із прорахованими показниками ефективності та збитків по кожному рішенню, а керівник вже сам приймає рішення на виконання тих чи інших заходів, виходячи із своєї суб’єктивної думки, досвіду, почуттів, інтуїції. In the report suggested improving the information and control system of the energy sector of the food industry by introduction in such system the systems of decision-making with intelligent agents. The systems of the support decisions-making can provide alternative decisions to leader with calculated indicators of efficiency and losses for each decision. The leader makes own decisions on the implementation certain events, based on own subjective opinion, experience, feelings and intuition.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання збитків від виробничого травматизму на харчовому підприємстві з урахуванням фактора ризику
    (2016) Кучерява, Анна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    В роботі запропонована методика оцінювання збитків від виробничого травматизму з урахуванням прямих та непрямих втрат харчового підприємства від нещасних випадків і ймовірнісної природи травматизму. У методиці прийняті до уваги всі, крім страхових відшкодувань потерпілим, втрати, які можуть бути на харчовому підприємстві внаслідок настання нещасного випадку. Враховано, що величина збитків залежить від тяжкості нещасних випадків для потерпілих, від масштабу ушкодження виробничих фондів та інших наслідків для виробничого процесу. In the report suggested assessment procedure of losses caused by occupational injuries considering direct and indirect losses of a food factory from accidents and probabilistic nature of injuries has been designed. The procedure considers all the possible losses of a food factory caused by an accident, except insurance claims to the victims. It is considered that the extent of the losses depends on the severity of accidents for the victims, the extent of damage to assets and other consequences for the production process.