root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Михавко, Тамара Романівна
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.food compositions
1
search.filters.subject.natural dyes
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.натуральні барвники
1
search.filters.subject.харчові композиції
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.food compositions
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Актуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробів
(
2022
)
Михавко, Тамара Романівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
Показати більше
Представлено результати дослідженнь харчової композиції з суміші екстракту перців та цитрусових для використання у складі м’ясовмістних продуктів.
Показати більше