Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Продовольча незалежність країни-основа продовольчої безпеки
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
  • Ескіз
    Документ
    The top ten most popular and famous cuisines of world
    (2013) Bashkirova, N.
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізатори харчових продуктів
    (2008) Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Мельник, Оксана Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Якість продукції та харчування населення України
    (2010) Заєць, Віра Анатоліївна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Якість продукції визначають як сукупність властивостей, які обумовлюють її здатність задовольняти певні потреби у відповідності з її призначенням. Харчування – один із найголовніших факторів, що визначає здоров’я населення.Quality of products is determined as totality of properties that stipulate her ability to satisfy certain requirements in accordance with her setting. Feed - one of the most important factors, that determines the health of population.
  • Ескіз
    Документ
    Електрофоретичне очищення глюкозних паток
    (2007) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Для розділення білків, жирів та вуглеводнів в складних сумішах в роботі запропоновано метод фокусуючого електрофорезу, сутність якого полягає в то-му, що на межі поділу між двома рідинами виникає перепад рН.
  • Ескіз
    Документ
    Problems of stability inulin and olihofructose in food storage
    (2013) Lugovska, Oksana
    Inulin and olihofructose can be used as purely dietary components for creation of functional food stuff with the different declared properties. Інулін і олігофруктозу можна використовувати в якості харчових компонентів для створення функціональних продуктів харчування з різними властивостями.