Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки
    (2023) Костенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Останнім часом всі більшої популярності серед споживачів набувають натуральні харчові продукти, які позитивно впливають на стан здоров'я людей з різними вподобаннями та індивідуальними потребами. У пошуку нових способів удосконалення рецептурного складу і технологій пряжених молочних продуктів, розробники зазвичай враховують ймовірний вплив нових рецептурних інгредієнтів на смакові та фізико-хімічні показники готового продукту, а також на закономірності протікання окремих технологічних операцій.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениці
    (2005) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович
    Вивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method.
  • Ескіз
    Документ
    Використання природних дисперсних мінералів для очищення глюкозного розчину, одержаного із пшениці
    (2003) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Манк, Валерій Веніамінович
    Встановлено найбільш ефективні співвідношення сорбентів для очищення глюкозних розчинів. The most effective ratio of sorbents for purification of glucose solutions are determined.