Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Зерно вівса – перспективна сировина в технології солодких страв(2018) Вовк, Ганна Михайлівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено можливості створення вівсяних настоїв та їх використання в технології солодких страв. The possibilities of creating oat infusions and their use in the technology of sweet dishes were investigated.Документ Визначення оптимальних параметрів настоювання плодів журавлини(2018) Овакімян, Лаура Арменівна; Чорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія ВікторівнаВ роботі було досліджено процес настоювання плодів журавлини. Разом з тим, проаналізовано вміст вітаміну С в настоянках в залежності від тривалості, температури та гідромодуля. Встановлено оптимальні режими настоювання, які можуть бути рекомендовані для застосування при виробництві настоїв: температура 35 ºС, гідромодуль 12, тривалість 75хв. In this work, the process of infusing cranberries was investigated. However, the content of vitamin C in infusions is analyzed, depending on the duration, temperature and hydromodule. The optimal modes of infusion are established, which can be recommended for use in the manufacture of infusions: temperature 35 ºС, hydromodule 12, duration 75 minutes.Документ Дослідження та удосконалення технології ароматного спирту з цитрусової сировини(2012) Борисенко, Андрій ІвановичОднією із основних умов виробництва високоякісних особливих горілок і лікеро-горілчаних напоїв є застосування ароматних спиртів, які надають їм специфічного, притаманного тільки їм присмаку і аромату. Тому удосконалення їх технології з метою збільшення їх виходу і максимального збереження ароматичних речовин вихідної сировини є актуальною проблемою лікеро-горілчаного виробництва.