Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання цукрогліцеридів у виробництві соусів
    (2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна
    Згідно розробленої рецептури було приготовано 2 зразки соусів – зі вмістом цукрогліцеридів відповідно 1 % (зразок № 1) та 5 % (зразок № 2). Обидва зразка було проаналізовано на вміст вологи, показник рН та стабільнісь.
  • Ескіз
    Документ
    Determination of moisture content in sunflower meal by reflection NIR spectroscopy
    (2016) Hutsalo, Inna; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Nosenko, Tamara; Nosenko, Volodymyr
    Thus, it is possible to determine moisture content of sunflower meal using obtained calibration equations and wavelengths mentioned above. The study of reflectance spectra peculiarities makes it possible to more widely use NIR spectroscopy method for rapid determination of fat, protein, moisture and other substances content in oilseeds, in their byproducts and meals (whether it be storage or processing stages).
  • Ескіз
    Документ
    Невизначеність вимірювань вологості зерна
    (2011) Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Маковецька, Світлана Василівна
    Проведено вимірювання вмісту вологи в зернових і олійних культурах та розрахунок невизначеності вимірювань вмісту вологи. A measurement of moisture content in grain and oil cultures and calculation of uncertainty of measurement of moisture content.