Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів(2011) Білик, Олена Анатоліївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Матвіюк, Т. Ю.; Бивалькевич, О. І.Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості. To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.Документ Моделювання оптимального інтервалу руху транспортних засобів на маршруті(2013) Железняк, Олег Олександрович; Олещенко, Любов МихайлівнаЗапропоновано модель оптимізації режимів роботи рухомого складу автотранспортного підприємства з урахуванням економічних інтересів перевізника і пасажира. Модель застосовано для маршрутів пасажирсько-транспортної взаємодії м. Чернігова з районними центрами Чернігівської області та столицею України. The model of optimization of operating modes of a rolling stock of the motor transportation enterprise taking into account economic interests of a carrier and the passenger is offered. The model is applied to routes of passenger and transport interaction of Chernihiv with the regional centers of the Chernihiv area and the capital of Ukraine.