Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Забезпечення якості крохмалю при зберіганні та транспортуванні(2022) Рубан, Анна Сергіївна; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаЯкість харчових продуктів визначається сукупністю характеристик, яка зумовлює їх придатність для задоволення певних потреб. Існує проблема погіршення якості крохмалю через умови його пакування, транспортування та зберігання.Документ Застосування інтелектуальних інформаційних систем контролю якості вершкового масла(2022) Костюк, Юлія Володимирівна; Криворучко, Олена Володимирівна; Самойленко, Юлія ОлександрівнаДокумент Інформаційна система формування якості продукції виробничого підприємства(2020) Костюк, Юлія Володимирівна; Криворучко, Олена Володимирівна; Самойленко, Юлія ОлександрівнаДокумент Конкуренція як рушійна сила ринку(2019) Нечипоренко, Дар’я Володимирівна; Кравченко, Ірина ЙосипівнаДокумент Управління якістю продукції як обов’язкова умова успішного функціонування підприємства(2018) Усатюк, Світлана Іванівна; Бабенко, Анастасія ВолодимирівнаДля успішного розвитку підприємства та його прагнення до лідируючих позицій у конкретній галузі, необхідною умовою є проведення постійного аналізу нововведень у сфері якості та вивчення можливостей щодо їх впровадження та подальшої адаптації в управлінні та організації виробничих процесів. For successful development of the enterprise and its leadership in a particular industry, a prerequisite is the ongoing analysis of innovations in the field of quality and the study of the possibilities for their implementation and further adaptation in the management and organization of production processes.Документ Якість продукції як економічна категорія(2015) Черній, Анастасія СергіївнаДокумент Якість продукції та шляхи її покращення(2015) Фоменко, Анастасія ОлександрівнаДокумент Якість як соціальна економічна категорія(2015) Квітко, Микола ВалерійовичДокумент Стандартизація продукції в європейському союзі(2015) Віскер, Тетяна ВолодимирівнаДокумент Шляхи покращення якості продукції на підприємствах(2016) Кусий, Сергій Вікторович