Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Підготовка персоналу для виставкового івенту(2024) Гінковська, Наталія Сергіївна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Перспективи використання інформаційних технологій у навчанні персоналу підприємства(2020) Драган, Олена Іванівна; Мурай, Артем СергійовичДосліджуються питання затребуваності інформаційних технологій при навчанні персоналу з урахуванням сучасних вимог. Аналізуються переваги та недоліки існуючого інструментарію для покращення навчання персоналу з використанням інформаційних технологій. Запропоновані пропозиції щодо удосконалення процесу навчання персоналу компаній з використанням інформаційних технологій на перспективу. The issues of demand for information technologies in staff training are studied, taking into account modern requirements. The advantages and disadvantages of the existing tools for improving staff training using information technology are analyzed. Proposals for improving the process of training company personnel with the use of information technology for the future.Документ Роль «soft skills» в сфері гостинності(2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег ВікторовичДосліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further researchДокумент Проблеми кадрового менеджменту національного корпоративного сектору(2013) Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Безпека харчових продуктів в Україні(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаЗастосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.Документ Staff Training in the Hotel Industry(2017) Molozhon, Maria; Starkova, OlesiaДокумент Мотивація працівників: баланс заохочень та покарань(2013) Ткач, О. А.Про мотивацію людини в контексті професії говорять багато і по-різному. Не дивно, що найчастіше увагу даній темі приділяють власники бізнесів, керівники і менеджери по персоналу. On the motivation of the person in the context of the profession and speak many different ways. No wonder that most attention is paid to the topic of business owners, managers and personnel managers.Документ Modern methods of personnel management in the enterprise(2015) Omelchuk, Yulia; Trygub, InnaThe best effect and the quality of the personnel management system is achieved by an integrated, consistent and appropriate application of methods of personnel management in the enterprises.Документ Типи тестів при прийомі на роботу(2014) Олійниченко, Олена МиколаївнаДокумент Управління розвитком кадрового потенціалу(2007) Тіхонова, Наталія Олександрівна