Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Мікробіологічні зміни коренеплодів цукрових буряків при зберіганні та переробленні(2023) Кожем’яко, Світлана Павлівна; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаПід час переробки цукрових буряків мають місце невраховані втрати сахарози, величина яких залежить від якості сировини та умов її перероблення. Основним завданням при переробки цукрових буряків є досягнення максимального виходу цукру за рахунок мінімізації втрат сахарози у виробництві.Документ Удосконалення методики визначення технологічних показників цукрових буряків після зберігання(2009) Клименко, Лариса Степанівна; Зотова, Ю. О.; Мількевич, Володимир Михайлович; Чернявська, Людмила ІванівнаОбгрунтована необхідність визначення органічної складової хімічного складу цукрових буряків. Наведена нова методика визначення загальних та розчинних органічних речовин в буряках, буряковому та дифузійному соках, апробована на цукрових заводах України.