Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Cherry laurel is an unconventional raw material in the canning industry
    (2020) Ivasyuta, Lyudmyla; Romanіv, Volodymyr; Levkivska (Muzika), Tetiana
    Проаналізовано, що плоди лаврової вишні мають цінний хімічний склад - великий комплекс біологічно активних речовин та велику кількість антиоксидантів. The analysis that laurel cherry fruits are valuable chemical composition - a large set of biologically active substances and a large number of antioxidants.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерок
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy mass contributed to the binding of free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання порошку з вичавок винограду при виробництві кондитерських виробів
    (2012) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.