Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP(2020) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВизначальною критичною контрольною точкою виробництва хлібопекарської продукції є стадія випікання. Вибір методу моніторингу температури випікання хлібопекарської продукції має враховувати специфічність одиниці обладнання в якому проводиться власне процес випікання виробівДокумент Дослідження впливу умов зберігання тістечок «Картопля» представлених в торгівельній мережі України(2020) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведенні дослідження 3 зразків тістечка «Картопля» торгової марки БКК, Fozzy і «ІБІС Кульнарний дім». Оцінено зовнішнього вигляду, форми, стану поверхні, коліру, смаку та запаху, а також масової частки вологи. В процесі зберігання для всіх зразків було відмічена втрати вологості з поверхні тістечок в результаті чого втрачались пластичні характеристики виробів