root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Маринін, Андрій Іванович
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Храпачов, Олег Вікторович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000- 0001-6692-7472
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.pasteurization
1
search.filters.subject.cooked sausages
1
search.filters.subject.варені ковбаси
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.пастеризація
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000- 0001-6692-7472
×
Ключове слово: search.filters.subject.pasteurization
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Пастеризація як спосіб подовження терміну зберігання ковбасних виробів вареної групи
(
2021
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Храпачов, Олег Вікторович
Показати більше
Проведено аніліз джерел та математичні розрахунки, що дозволяють визначити критичні фактори, що впливають на збереження ковбас вареної групи.
Показати більше