root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Паленська, Аліна Анатоліївна
1
search.filters.author.Шульга, Оксана Сергіївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5357-3986
Ключові слова
search.filters.subject.йогурт
1
search.filters.subject.carrot puree
1
search.filters.subject.food fraud
1
search.filters.subject.method CARVER+SHOK
1
search.filters.subject.yogurt
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5357-3986
×
Ключове слово: search.filters.subject.йогурт
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Метод CARVER+SHOK для визначення вразливості під час виробництва йогурту з морквяним пюре
(
2021
)
Паленська, Аліна Анатоліївна
;
Шульга, Оксана Сергіївна
Показати більше
Метод CARVER+Shock є інструментом для пріоритезації цілей нападу. Зазначений метод дозволив встановити, що найбільш вразливими є етапи приймання сировини та пакувальних матеріалів, внесення добавок і транспортування кінцевого продукту.
Показати більше