Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження рослинного харчування в умовах закладів ресторанного господарства
    (2024) Грицина, Анна В`ячеславівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
    В умовах сьогодення під впливом різних стресових факторів на стан людини, як ніколи важливо піклуватися про своє здоровʼя. Одним із важливих аспектів здорового способу життя - харчування. Обравши рослинне харчування зменшується ризик виникнення різноманітних захворювань (ожиріння, цукровий діабет, шкірні та онкологічні захворювання і т.п.), оскільки веганство повʼязане із припиненням споживання продуктів тваринного походження. В цілому рослинні продукти покривають нестачу всіх поживних речовин в організмі людини за умови збалансованого харчування