Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології шинкових консервів з м'яса птиці
    (2024) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Лініченко, Андрій Олегович; Калінін, Назар Ігорович
    Аналіз стану сучасних технологій виробництва і розроблення рецептури реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці, з використання тваринних білків, дозволяє компенсувати вміст білків в м’ясній сировині; покращує текстуру і соковитість продукту; збільшує вихід продукції при зниженні витрат м’ясної сировини; отримати продукцію стабільно високої якості; підвищеної харчової цінності м’ясних продуктів; при низькій собівартість готової продукції
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження біологічної цінності реструктурованих шинкових консервів
    (2024) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Лініченко, Андрій Олегович
    М'ясна промисловість все більше випускає продукти, що імітують цільном’язову продукцію, що досягається максимального ефекту зв’язування шматкової сировини у суцільний моноліт, за рахунок варіювання вмісту шматкової та тонкоподрібненої м’ясної сировини, а також колагенвмісної сировини: курячої шкурки і тваринних білків ScanPro