root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Божко, Наталія Володимирівна
1
search.filters.author.Божко, Софія Богданівна
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Тищенко, Василь Іванович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8149-4919
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6440-0175
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.semi-smoked sausages
1
search.filters.subject.lamb
1
search.filters.subject.protein from hemp seeds
1
search.filters.subject.баранина
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8149-4919
×
Ключове слово: search.filters.subject.semi-smoked sausages
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі
(
2022
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Софія Богданівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
Показати більше
Представлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.
Показати більше