Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості органічних булочних виробів із використанням кокосового борошна
    (2024) Соїч, Дарина Юріївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    За результатами досліджень встановлено, що внесення 10 % кокосового борошна до маси борошна в тісті, забезпечує хороші органолептичні показники готових виробів, які не суттєво поступаються контрольному зразку. Застосування технологічних заходів буде сприяти покращенню якості виробів. Багатий хімічний склад кокосового борошна забезпечить підвищення споживчих властивостей органічних булочних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Organic tomato snacks technology research
    (2022) Bobel, Inna; Adamczyk, Greta; Falendysh, Natalia; Shulga, Anna
    The aim of the work was to study the technology of organic tomato snacks, namely the main technological process – drying. After conducting preliminary experimental studies, it was established that the three temperature regimes – 55, 65 and 75 °C are the most perspective for further research. Based on the results of the research, it was concluded that the rational technological mode of production of organic tomato snacks is convective drying at 65 °C for 180 minutes. It was established that in the production of organic tomato snacks by convective method at a temperature of 55 °С, the maximum speed of the drying process is 0.77 %/min.; 65 °С – 0.85 %/min.; 75 °С – 0.90 %/ min.
  • Ескіз
    Документ
    Органічні томатні снеки — інноваційний продукт на ринку харчових продуктів
    (2020) Шульга, Анна Вікторівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    За результатами дослідження встановлено, що використання овочевої та зернової сировини доцільне при виробництві органічної снекової продукції. В розроблених овочевих снеках в якості основної сировини використовуються томатне пюре, насіння соняшника та насіння кунжуту. Використання запропонованої органічної сировини дозволяє отримати низькокалорійний продукт з високою харчовою цінністю.