Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження хімічного складу листя лавра благородного різного географічного походження(2023) Іванишина, Катерина Миколаївна; Корнілова, Аліна Сергіївна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі досліджено хімічний склад листя лавра благородного. Доведено, що країна походження сировини впливає на хімічний склад листя лавру благородного. Окремі сполуки, такі як білки жири та вуглеводи знаходяться приблизно на однаковому рівні, а кількість ефірної олії відрізняється суттєво. Досліджувані зразки можна використовувати як сировину для отримання лаврової ефірної олії.Документ Застосування продуктів переробки гороху в харчовій промисловості(2024) Рубанка, Катерина Володимирівна; Пічевський, Сергій ВіталійовичВ роботі описано хімічний склад гороху та продуктів його переробки, а саме: крохмаль, білкові ізоляти та концентрати. Доведено, що перераховані продукти є цінною сировиною як за своїми властивостями надавати певних реологічних властивостей харчовим продуктам, так і за своїм хімічним складом. Тому дослідження та вивчення впливу продуктів переробки гороху на харчові продукти є важливим та необхідним, щоб розширити асортимент їх застосування.