Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Гранулометричний склад борошна Atta(2022) Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій ВасильовичДосліджено гранулометричний склад цільнозмеленого борошна Atta. Показано, що середній розрахунковий розмір частинок бооршна борошно Atta становить 159±77,4 мкм. Фракція із найбільшим розміром частинок становить 505 мкм. Диференціальна крива має три максимуми, що вказує на нерівномірність прикладання зусиль робочих органів машини та різні механічні властивості зерна в процесі подрібнення. Крупні фракції продуктів подрібнення переважають в загальній масі продукту. The granulometric composition of whole-milled Atta flour was studied. It was shown that the average calculated particle size of Atta flour is 159 microns. The fraction of the largest particle size is 505 µm. The differential curve has three maxima, which indicates the uneven application of the efforts of the working organs of the machine and the different mechanical properties of the grain during the grinding process. Coarse fractions of grinding products prevail in the total mass of the product.Документ Гранулометричні характеристики продуктів подрібнення І драної системи при подрібненні плющеної пшениці(2020) Плющай, Аліна Сергіївна; Харченко, Євген ІвановичВ роботі показано результати дослідження гранулометричних характеристик продуктів подрібнення І драної системи при помелі плющеної пшениці. Скорочено розглянуто методику проведення плющення в лабораторній установці. The paper shows the results of a study of the granulometric characteristics of the milliing products of the torn system during the milling of flaking wheat. The method of flacking in a laboratory installation is briefly considered.