Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури оздоровчого напою «Соннам»(2022) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаБезалкогольний напій є оптимальною формою харчового продукту, який варто використовувати для збагачення організму людини біологічно активними речовинами, необхідними всім верствам населення. Додавання в напій навіть невеликої кількості соків і екстрактів надає продукту приємний смак і аромат, характерний ягід або фруктів і збагачує раціон комплексом вітамінів, мікро- і макроелементів, поліфенолів, органічних кислот./Soft drink is the optimal form of food that should be used to enrich the human body with biologically active substances needed by all segments of the population. Adding to the drink even a small amount of juices and extracts gives the product a pleasant taste and aroma characteristic of berries or fruits and enriches the diet with a complex of vitamins, micro- and macronutrients, polyphenols, organic acids.Документ Дослідження вмісту кофеїну та танінів у різних сортах чаю(2018) Черемис, Іванна Володимирівна; Юшковська, Юлія Олександрівна; Мазур, Лариса МихайлівнаДокумент Where there is tea, there is hope(2013) Bodyak, MaximДокумент Одержання вітаміну Р з листя зеленого чаю(2013) Кияшко, Олександр Михайлович; Костюк, Олег Юрійович; Безсмертний, Ілля Анатолійович; Бондаренко, Світлана Петрівна; Мірошников, Олег Миколайович