Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кінетики регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки
    (2019) Андрусіник, Анастасія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки
    (2019) Андрусіник, Анастасія Василівна; Талалаївська, Олена Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різних способів сушіння на регідраційні властивості зелені петрушки
    (2017) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу сушіння зелені петрушки
    (2017-04) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.