Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Червоноголова капуста та її цінність для харчової промисловості(2024) Охріменко, Олена Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Торопець, Ілля ОлександровичРозглянуто особливість хімічного складу чорвоноголової капусти та можливості використання її у виробництві різних харчових продуктів для збагачення антоціанамиДокумент Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна ВасилівнаБули проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.Документ Булочні вироби з використанням овочевої сировини(2013) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна ВасилівнаЗапропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.