Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинної сировини у технології м’ясопродуктів
    (2017) Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Для вирішення проблеми забезпечення населення високоякісною м'ясною продукцією доцільно використовувати рослинну сировину, яка слугує додатковим джерелом есенціальних речовин. Найбільш перспективними інгредієнтами для збагачення м'ясних продуктів є білоквмісна сировина, харчові волокна, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінеральні речовини. To solve the problem of providing the population with high-quality meat products, it is expedient to use plant raw materials, which serves as an additional source of essential substances. The most promising ingredients for the enrichment of meat products are protein-containing raw materials, dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.
  • Ескіз
    Документ
    Soy and wheat fibers usage in wheat bread production
    (2016) Shydlovska, Olena; Medvid, Irina; Balyas, Natalia
    Сonsidered the feasibility of soy and wheat fibers usage in wheat bread production
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста
    (2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія Володимирівна
    Проведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`s