Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Основні поняття та принципи організації інноваційної діяльності підприємств(2021) Кутас, Олена ОлександрівнаРозглянуто значення термінів «новація» та «інновація», принципи організації інноваційної діяльності підприємств, подано визначення та характеристику основних етапів життєвого циклу інноваційного проєкту. The meaning of the terms «novation» and «innovation», the principles of organization of innovative activities of enterprises are considered, the definition and characteristics of the main stages of the life cycle of an innovative project are given.Документ Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення(2021) Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаОбґрунтовано впровадження функціональних продуктів харчування, які за своєю дією матимуть значущий біологічний ефект на організм старіючої людини, а також забезпечуватимуть поживними речовинами і виконуватимуть профілактичну функцію.The introduction of functional foods that will have a significant biological effect on the body of an aging person, as well as provide nutrients and perform a preventive function.Документ Креативність та інноваційність – основа креативної економіки(2021) Шевченко, Олександра НестерівнаСтановлення креативності як одного з драйверів економічного зростання вимагає наукового усвідомлення цього процесу, особливо у напрямку розвитку концепції креативної економіки, яка розвивається з початку 2000-х років, причому в основному зусиллями соціологів, культурологів, архітекторів і вже потім – економістів. Креативність – це латинський термін, який перекладається як «творчість» або «створення ні з чого», це формулювання нових ідей і вживання цих ідей для створення оригінальних творів мистецтва і культури, функціональних розробок, наукових винаходів і технологічних інновацій. Слово «креативність» асоціативно пов’язане з новизною, уявою, натхненням, винахідливістю і майстерністю.Документ Інновації як складова конкурентоспроможності готельного підприємства(2020) Нікітіна, Тетяна АндріївнаДосліджується підвищення конкурентопридатності готельного продукту за рахунок впровадження інноваційних готельних послуг і технологій обслуговування, які сприятимуть забезпеченню конкурентоспроможності готельного підприємства на ринку. Increasing the competitiveness of the hotel product through the introduction of innovative hotel services and service technologies that will help ensure the competitiveness of the hotel business in the market.Документ Інноваційні будівельна матеріали(2018) Михалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина РевмирівнаВ наш час швидкостей, сумнівної екології людина намагається вибирати матеріали, які відповідають сучасним віянням в дизайні, вимогам до екологічності та експлуатаційним характеристикам.In our time of speed, questionable ecology, a person tries to choose materials that are in line with modern design trends, environmental requirements and performance.Документ Перспективи використання кавової сировини у сфері гостинності(2017) Буй, Лілія Михайлівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаЗапропоновано інноваційні методи використання кави та продуктів її переробки в готельно-ресторанному господарстві. Предложены инновационные методы использования кофе и продуктов его переработки в гостинично-ресторанном хозяйстве. Innovative methods of using coffee and products of its processing in the hotel and restaurant industry.Документ Modern search method and innovation as a factor of competitiveness of companies(2016) Rozmetova, Olena; Rozmetova, LilyДокумент Improvement of Water Treatment Technology for the Preparation of Honey-Based Fermented Beverages(2016) Oliinyk, Svitlana; Prybylskyi, Vitalii; Chupryna, Natalia; Dovgun, IrinaДокумент Інновації як чинник антикризового управління підприємством(2016) Труш, Юлія Леонідівна; Марков, Артем ВладиславовичВ сучасному інтенсивному світі підприємство може бути успішним і конкурентоспроможним тільки впроваджуючи технічні, економічні, організаційні, управлінські й інші новації, тобто, ведучи інноваційну стратегію. Тема є особливо актуальною для економіки України, адже це поняття з’явилось порівняно нещодавно, в зв'язку з чим інтерес до розкриття його змісту проявляють все більше науковців сучасності. In today's world of intense business can be successful and competitive only by implementing technical, economic, organizational, administrative and other innovations, ie, driving innovation strategy. The theme is particularly relevant for the economy of Ukraine, as a concept emerged relatively recently, and therefore the interest in the disclosure of its contents are showing more and more scientists of our time.Документ Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки(2014) Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаПроаналізовано закордонні досягнення в сфері розроблення екологічних продуктів.