root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Chepel, Natalia
1
search.filters.author.Grek, Olena
1
search.filters.author.Krasulya, Olena
Ключові слова
search.filters.subject.apple pectin
1
search.filters.subject.whey
1
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
1
search.filters.subject.сироватка
1
search.filters.subject.сыворотка
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2016
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.apple pectin
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Evaluation of the biochemical activity of lactose-fermenting yeast Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation
(
2016
)
Chepel, Natalia
;
Grek, Olena
;
Krasulya, Olena
Показати більше
This study was carried out by using whey and apple pectin in the fiber mixture as a fermentative medium in order to evaluate the biochemical activity of lactose-fermenting of some Kluyveromyces lactis strains during fermentation.
Показати більше