Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання купажів рослинних нерафінованих олій при виробництві м'ясних паштетів(2014) Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомо, що фізіологічні властивості рослинних олій залежать від складу і співвідношення в них жирних кислот і наявності біологічно активних з`єднань. Проте, природні жири і олії за своїм складом не є ідеально фізіологічно повноцінними продуктами, оскільки майже в кожному з них є дефіцит або надлишок одного або декількох компонентів. Одним з напрямів у виробництві функціональних м`ясних продуктів є введення до рецептури паштетів створених збалансованих купажів рослинних олій. It is known that physiological properties of vegetable oils depend on composition and value in these fatty acids and biologically available active connections. However, natural fats and oils in its composition is not ideally physiologically valuable products because almost every one is a deficiency or excess of one or more components. One of trends in the production of functional meat products to enter pates recipes created balanced blends of vegetable oils.Документ Газохроматографічне дослідження ароматичних складових ароматних спиртів лікеро-горілчаного виробництва(2007) Кравчук, Т. Ю.; Татарінова, Тетяна Андріївна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Збалансування жирнокислотного складу соняшникової олії(2014) Гулевата, Марина Анатоліївна; Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаПроведені дослідження вибору олій з нетрадиційної рослинної сировини для збалансування жирно кислотного складу соняшникової олії.