Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Основні чинники ризикованості функціонування підприємств пивоварної галузі України(2016) Жужукіна, Наталія ІванівнаДокумент Кон’юнктура українського ринку пива(2015) Опря, Наталія ВалеріївнаРинок пива є одним з найбільш динамічних ринкових сегментів і посідає важливе місце в переробній промисловості України. Рынок пива является одним из наиболее динамичных рыночных сегментов и занимает важное место в перерабатывающей промышленности Украины. Beer market is one of the most dynamic market segments and has an important place in manufacturing Ukraine.Документ Прогнозування функціонування варочного відділення пивзаводу на основі теорії детермінованого хаосу(2014) Чернецький, Микола Володимирович; Кишенько, Василь ДмитровичДля підвищення ефективності керування варочним відділенням пивзаводу як складної технологічної системи пропонується алгоритм прогнозування хаотичної поведінки, який полягає у відновленні атрактора системи за методом Грасбергера і Прокаччі, обчислення кореляційної розмірності та визначення показників хаотичності технологічного процесу. To improve the efficiency of management boiling branch brewery as a complex technological system proposed prediction algorithm of chaotic behavior, which is to restore the attractor of the system and method Hrasberhera Prokachchi, the calculation of correlation dimension and determination of chaotic process.Документ Перероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомаси(2002) Малюжко, Олена Володимирівна; Салюк, Анатолій Іванович; Нікітін, Геннадій ОлексійовичРозглядається застосування метанової ферментації для зниження вмісту гірких речовин в хмельовій дробині для подальшого використання ії як кормової добавки. При використанні метанової ферментації знижується вміст гірких речовин на 70%, і виділяється біогаз з вмістом метану 80-85%. При дослідженні виявлено збільшення вмісту незамінних амінокислот (лізин 5.94%, метіонін 1.63%, фенілаланін 5.51%) The application of methane fermentation to reduce the content of bitter substances in hop pellets for use AI as a feed additive. Using methane fermentation reduced the content of bitter substances by 70%, and is released biogas methane content of 80-85%. In the study revealed increase in the content of essential amino acids (lysine 5.94%, 1.63% methionine, phenylalanine 5.51%)Документ Утилізація білкового відстою(2002) Малюжко, Олена ВолодимирівнаБілковий відстій належить до вторинних ресурсів пивоварної промисловості і за своїм біохімічним складом (білки 50-65 %, гіркі смоли 15-20%, дубильні речовини 7.5-10%) відрізняється високою поживною цінністю, але не може бути використаний як кормова домішка через гіркий смак. Метанова ферментація дозволяє видалити до 70 % гірких речовин без хімічних реагентів. Утворена мікробна біомаса має високий вміст незамінних амінокислот, та вітамінами групи B. Protein sludge belongs to the secondary resources brewing industry and its biochemical composition (proteins 50-65%, 15-20% bitter resin, tannin 7.5-10%) has a high nutritional value, but can not be used as a feed additive through a bitter taste . Methane fermentation can remove up to 70% of bitter substances without chemical reagents. Established microbial biomass has a high content of essential amino acids and vitamins B.