Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Структурно-механічні властивості тіста з суцільнозмеленого пшеничного борошна з доданням круп’яних пластівців(2013) Семенова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра ІванівнаОбґрунтовано доцільність виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон. Запропоновано рецептурні композиції сумішей з суцільнозмеленого пшеничного борошна та круп’яних пластівців (вівсяних, гречаних або ячмінних) у співвідношенні, відповідно, 85:15. Досліджено структурно-механічні властивості тіста з них. The expediency of bread production with high dietary fiber content is substantiated. The recipe compositions of mixtures from whole-wheat flour with cereals (oat, buckwheat or barley) in a ratio 85:15, respectively, were suggested. Structural and mechanical properties of dough with them were investigated.Документ Использование хлопьев крупяных культур в хлебопечении(2012) Семенова, Анастасия Борисовна; Михоник, Лариса Анатольевна; Дробот, Вера ИвановнаВ тезисах рассматривается преимущество использования в хлебопечении хлопьев крупяных культур относительно крупяной муки. The theses discusses the advantage of the use in breadmaking cereals flakes relatively cereals flour.