Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів(2017) Білик, Олена Анатоліївна; Васильченко, Тетяна ОлександрівнаНаведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.Документ Вдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +»(2018) Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Фаін, Альбіна ВолодимирівнаРозглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача направленої дії. Встановлено, що застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ+» у технології булочних виробів у кількості 1,5 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів. The possibility of using whey protein dry concentrate in the production of complex baking improver of directional action is considered. It has been established that the use of the developed complex baking improver “Freshness of KSB +” in the technology of bakery products in the amount of 1.5% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness.Документ Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present(2013) Bilyk, Olena; Halykova, Esma; Solomyana, I.The theses shows the use of beer protein in bakery products. The expediency of using the developed complex bakery improver "Freshness" on the basis of beer protein to extend the shelf life of baked goods made from wheat flour.