Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Аналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Досліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможність
  • Ескіз
    Документ
    Використання соціальної звітності для посилення антикризового управління підприємством
    (2018) Колос, Ірина Василівна; Марчук (Веремчук), Людмила Сергіївна
    Доведено необхідність формування соціальної звітності з орієнтацією на ухвалення виважених раціональних управлінських рішень з фокусуванням на подолання кризових ситуацій / мінімізацію негативних впливів, що сприятиме посиленню антикризового менеджменту сучасного підприємства. The necessity of the formation of social accountability with a focus on the adoption of the weighted rational management solutions with a focus on crisis management / minimization of negative influences that will strengthen the crisis management of the modern enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Антикризове управління підприємства, його сутність та проблеми
    (2016) Дьомкіна, Олена Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Інструменти антикризового управління
    (2014) Рубан, Віра Миколаївна