Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів
    (2017) Махинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина Олександрівна
    Розглянуто сучасні методики розрахунку біологічної цінності продуктів і раціонів – PDCAAS та DIAAS. Вказано на особливості використання цих методик та можливі сфери застосування. Discussed modern methods of calculation of biological value of food and diets – PDCAAS and DIAAS. Listed on the peculiarities of the use of these methods and possible applications.
  • Ескіз
    Документ
    Цілюща сила вітамінів: сучасні погляди і проблеми
    (2003) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Фантич, А. Б.
    Вітаміни – органічні сполуки, які життєво необхідні живому організмові для нормального обміну речовин і підтримання важливих функцій. Із різних продуктів харчування вітаміни засвоюються неоднаково. В роботі наведено переваги використання вітамінів, які випускає медична промисловість. Vitamins are organic compounds which vitally need a living organism for the normal metabolism and maintenance of important functions. From different food stuffs vitamins are mastered differently. Advantages are in-process resulted the uses of vitamins, which are produced by medical industry.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование кристалличности модифицированных и нативных крахмалов картофеля и кукурузы
    (2004) Мельник, Оксана Юрьевна; Ковбаса, Владимир Николаевич; Фоменко, Вениамин Васильевич
    После модификации крахмалов разных видов относительная степень кристалличности уменьшается в сравнении с нативными крахмалами соответствующих видов, это приводит к лучшей атакуемости крахмала ферментами, а также более легкого усваивания крахмальных продуктов человеческим организмом. After modification of starches of different types of relative degree of crystallinity is reduced compared to native starch related species, this leads to a deeper starch degradation enzymes, as well as more easily digestible starch products human body.