Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування та аналіз технології борошняних кондитерських виробів на основі фітозбагачувачів(2022) Мудрик, Марія Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПредметом дослідження є кекс „Столичний” виготовлений за рецептурою БКВ; кекс ”Столичний” з овочевими збагачувачами на основі гарбузового пюре (із заміною 5, 10, 15, 20% добавок (пюре) до маси борошна); кекс ”Столичний” з овочевими збагачувачами на основі морквяного пюре (із заміною 5, 10, 15, 20%). Використано загальноприйняті та стандартні методи досліджень функціонально-технологічних, фізико-хімічних показників добавок, сировини, напівфабрикатів та готових виробів. Дослідження проводилися за загальноприйнятими методиками згідно чинних стандартів (ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські.Документ Дієта з урахуванням групи крові(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Risks and benefits of food additives(2015) Melnyk, Maria; Yanenko, Larisa