Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вівсяні висівки – перспективна добавка для надання хлібу оздоровчих властивостей
    (2022) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна
    Сьогодні питання здорового харчвання є актуальним для харчової промисловості для забезпечення продовольчої безпеки. Слід зосередити увагу на вживанні продуктів з оздоровчими властивостями, зокрема хлібобулочних виробів, як одних з основних в раціоні. Для цього доцільно збагачувати хліб вівсяними висівками як джерело харчових волокон. Це збільшить їхній вміст в готовому продукті, що сприятиме нормалізації фізіологічних процесів в організмі. Nowadays the issue of healthy nutrition is important for food industry in order to ensure food security. Attention should be focused on the use of products with health-improving properties, in particular bakery products, as one of the main ones. For this purpose, it is advisable to enrich bread with oat bran as a source of dietary fiber. It will increase its content in the finished product, which will contribute to the normalization of physiological processes in the body.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання вершкового масла оздоровчого призначення
    (2017) Гаврилова, Ірина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    В роботі запропоновано для отримання вершкового масла оздоровчого призначення в якості функціональних збагачувачів таку рослинну сировину, як насіння льону та базилік. The paper proposed for recreational purposes butter oil as dresser functionality such vegetable raw materials as flax seeds and basil.
  • Ескіз
    Документ
    Кисломолочні десерти оздоровчої дії
    (2014) Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Горкавенко, Н. В.
    Розроблено рецептури плодоовочевих наповнювачів та встановлено їхні оптимальні кількості в складі кисломолочного десерту. Developed recipe of fruit and vegetable fillers and determined their optimal number in the cheese dessert.