Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки(2023) Костенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОстаннім часом всі більшої популярності серед споживачів набувають натуральні харчові продукти, які позитивно впливають на стан здоров'я людей з різними вподобаннями та індивідуальними потребами. У пошуку нових способів удосконалення рецептурного складу і технологій пряжених молочних продуктів, розробники зазвичай враховують ймовірний вплив нових рецептурних інгредієнтів на смакові та фізико-хімічні показники готового продукту, а також на закономірності протікання окремих технологічних операцій.Документ Дослідження фільтрувальних властивостей суспензії гідролізату, одержаного із пшениці(2005) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир АндрійовичВивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method.Документ Використання природних дисперсних мінералів для очищення глюкозного розчину, одержаного із пшениці(2003) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Манк, Валерій ВеніаміновичВстановлено найбільш ефективні співвідношення сорбентів для очищення глюкозних розчинів. The most effective ratio of sorbents for purification of glucose solutions are determined.